Statusbericht

Submissions for this form are closed.

SHNI studiedag "De Tuinkamer"


19 mei 2016
Huis Trompenburgh, Zuidereinde 43, 's-Graveland
 

Op dit moment is het maximum aantal deelnemers bereikt en is het niet meer mogelijk u aan te melden via onderstaand formulier. Wanneer u zich op de reservelijst wilt laten plaatsen, kunt u een e-mail sturen naar activiteiten@shni.nl

In de serie studiedagen rond vertrekken in het huis – de eetkamer, de slaapkamer, de keuken en de badkamer – organiseert de SHNI op 19 mei 2016 een studiedag met als thema de Tuinkamer. Deze dag wordt gehouden in de koepelzaal op Trompenburgh te 's-Gravenland. De verschillende sprekers zullen, elk vanuit hun eigen vakgebied, een of meer tuinkamers voor het voetlicht brengen.

Vanaf 10:00 uur bent u welkom voor koffie en registratie, om 10:30 uur wordt de dag geopend door de dagvoorzitter, gevolgd door een aantal lezingen over onderwerpen in en om de tuinkamer. Rond het middaguur wordt een lunch verzorgd. De middag start met een rondleiding door de diverse vertrekken op Trompenburgh. Aansluitend zal de lezingenreeks worden vervolgd.
De dag wordt afgesloten met een borrel.
 

        

Programma:

10:00 uur: inloop, registratie en koffie/thee

10.30 uur: opening door dagvoorzitter drs. Thijs Boers en welkomstwoord door Eric Hania, voorzitter INVK Trompenburgh

10:45 uur: Ir Leo Wevers: De Koepelkamer als Tuinkamer? Koepelkamers in de Vechtstreek met onderzoek naar Huis ten Bosch (Maarssen) en Gansenhoef

11:25 uur: drs. Ruth Jongsma: Onderzoek van de Tuinkamer op Akerendam

11:50 uur: Dr Richard Harmanni: Natuur in huis, niet alleen in de tuinkamer

12:15 uur: lunch

13:15 uur: rondleiding Trompenburgh in twee groepen

14:10 uur: Prof. Dr Johan de Haan: Gedachten aan de stroom

14:35 uur: Dr Ir Mariël Polman: De 'Salle des fleurs' van Theo van Doesburg in Villa Noailles, Hyères

15:00 uur: discussie en afsluiting door de dagvoorzitter

15:30 uur: borrel

16:30 uur: einde


Kosten en aanmelden:

Als begunstiger van de SHNI kunt u deelnemen voor het gereduceerde tarief van € 59,50; voor alle overige geïnteresseerden geldt het tarief van € 69,50.

Aanmeldingen worden in volgorde van ontvangst van uw betaling verwerkt, welke definitief is na betaling van het betreffende bedrag op rekeningnummer NL72 INGB 000 92 64 067 ten name van de Stichting het Nederlandse Interieur te Den Haag, onder vermelding van studiedag Tuinkamer en naam deelnemer. Indien u betaalt van een rekening van kantoor of anderszins waarop niet duidelijk de naam van de deelnemer staat vermeld: dringend verzoek om de naam van de deelnemer(s) duidelijk te vermelden in de omschrijving! U ontvangt een bevestiging van betaling dat tevens uw toegangsbewijs is.

Aanmelden uitsluitend via onderstaand formulier.

In verband met de capaciteit van de koepelzaal is het maximum aantal deelnemers: 45.


Parkeren en bereikbaarheid:

Er zijn 25 parkeerplaatsen langs de oprijlaan van Trompenburgh. In verband met het beperkte aantal parkeerplaatsen adviseren wij u zoveel mogelijk te carpoolen. Alternatieve parkeerplaatsen vindt u langs het Zuidereinde of op het terrein van Gooilust (naast Trompenburgh).

Met het openbaar vervoer is Trompenburgh te bereiken met een bus vanaf station Hilversum of vanaf station Naarden/Bussum; vanaf de bushalte is het 15-20 minuten lopen.


Nadere informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
- Ir Julia Hennig (activiteiten): activiteiten@shni.nl;
- Mr
 Robert Jan Nieuwland (penningmeester): penningmeester@shni.nl.