Skip to content
SHNI-Begunstiger-1

Begunstiger

 

Meld je aan als begunstiger en word onderdeel van SHNI!

Als begunstiger…

….. kom je samen met SHNI terecht in de meest bijzondere interieurs. Verborgen parels ontdekken, kijkjes achter de schermen: waar wil jij nog eens binnenkijken?

…. maak je deel uit van het SHNI-netwerk vol medeerfgoed- en interieurliefhebbers en specialisten. Of je nu monumenteneigenaar bent, student Bouwkunde, of restauratieschilder: we kunnen veel van elkaar leren.

…. heb je voorrang op deelname aan de excursies, lezingen, studiedag en andere uitjes. Ook kun je als begunstiger gebruik maken van een gunstige korting en voor een gereduceerd tarief de jaarlijkse Studiedag – wederom elk jaar op een unieke locatie- bijwonen.

…. krijg je meerdere keren per jaar een nieuwsbrief vol informatie over het Nederlandse interieur.

…. ondersteun je de doelstellingen van SHNI en help je ons om elk jaar weer interessante lezingen te kunnen organiseren en uniek programma samen te stellen.

Het (historische) interieur in Nederland wordt helaas beperkt beschermd in de Erfgoedwet: alleen de nagelvaste onderdelen -denk aan wandbespanning en stucwerk – vallen hieronder. Voor een integraal behoud van deze unieke en inspirerende interieurs is het van belang om de cultuurhistorische waarde van deze interieurs te blijven benadrukken, en hun verhalen te blijven vertellen. Wij van SHNI leveren hieraan bij door jou uit te nodigen voor onze lezingen, excursies en de jaarlijkse Studiedag. Daarnaast bieden we specialisten en geïnteresseerden een platform om kennis uit te wisselen, én kennis te maken met elkaar! Om deze activiteiten te kunnen organiseren is SHNI geheel afhankelijk van haar begunstigers.

De jaarlijkse bijdrage bedraagt in 2023:

Particulier: €42,50
Instelling: €62,50
Bedrijf: €110

SHNI-Begunstiger-2
SHNI-Begunstiger-3